Professionele fotografie voor horeca en hotel

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden...

De horeca fotografen van Horécards zijn gespecialiseerd in het maken van foto’s en fotoreportages voor restaurants, hotels en van voedsel. Een combinatie van het juiste webdesign met krachtige, professionele horeca foto’s zorgt er voor dat een bezoeker verleid wordt de boeking bij uw restaurant te plaatsen. 

We zorgen ervoor dat het water bij uw potentiële gast in de mond loopt...! 

Bekijkt u bijvoorbeeld de website van Brasserie de Zeezot eens, waar wij aansprekende foto’s gecombineerd hebben met een strak en aansprekend webdesign.

Horeca en restaurant fotografie en fotoshoot


Virtuele tour voor restaurants

Een uitstekende methode om uw potentiële klant kennis te laten maken met uw restaurant is een virtuele tour. Wij zijn partner van Google voor het maken van ‘Google Streetview’ waarbij wij direct via Google Maps de bezoeker binnen kunnen laten kijken in uw restaurant.


Promotiefilm voor restaurant en hotel.

Online zichtbaarheid begint met een goede promotie. Een promotiefilm geeft niet alleen een goed beeld van uw bedrijf, uw online vindbaar- en zichtbaarheid wordt er sterk mee vergroot! Dynamiek spreekt aan, een internetgebruiker heeft weinig geduld en zal saaie teksten niet lezen. Een promotievideo voor uw restaurant of hotel informeert, verleidt en zorgt voor meer bezoekers naar uw horeca gelegenheid. 

Wist u dat wij zelf websites ontwikkelen en dergelijke films integreren in websites. Zie het resultaat de website van Brasserie de Zeezot.


Interesse in een fotoshoot van uw restaurant en gerechten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een fotoshoot van uw restaurant.