Over Horécards

Specialist op het gebied van horeca (web) design en communicatie

Horécards is specialist op het gebied van design, marketing en communicatie voor restaurateurs en hoteliers. Van website ontwikkeling tot de vormgeving van menukaartenspeciale menukaarten en de vormgeving van visitekaarten, bestek pochetten en cadeaubonnen en meer: Horécards is uw partner. Hierbij verzorgen wij online marketing voor het beter vindbaar en zichtbaar maken van uw restaurant of hotel.


Voor ieder type restaurant een geschikte kaart

We hebben een uitgebreide collectie menukaarten en deze blijven we uitbreiden. Bij Horécards kunt u uw menukaart laten maken. Ons doel is voor ieder type restaurant een betaalbare en geschikte menukaart aan te kunnen bieden.

Voordelen menukaart template

  1. Het menukaart ontwerp is vooraf te zien zodat u weet wat u kan verwachten.
  2. U hoeft alleen tekst (en eventueel een bedrijfslogo) aan te leveren.
  3. We werken voor scherpere tarieven dan reguliere ontwerp- en reclamebureaus.
  4. Elke kaart kan op diverse formaten gemaakt en afgewerkt worden, zo heeft uw kaart altijd een unieke uitstraling.
  5. We leveren snel en nemen u al het werk uit handen.

Een goed verzorgde menukaart is belangrijk!

Het komt vaak voor: een versleten menukaart met gerafelde randjes, beschadigingen of vieze vlekken. Of gebruikt u in uw restaurant een menukaart die door een kennis of door u zelf ‘ontworpen’ is? De eerste indruk van de klant is die van uw restaurant en uw medewerkers, deze is belangrijk. Maar onderschat zeker de tweede indruk, uw menukaart, niet. Uw klant heeft de menukaart lang in hun handen. Een nette, professionele en goed verzorgde menukaart zorgt voor een vertrouwd gevoel bij uw klant.


Menukaart op maat voor uw restaurant

Wilt u een maatwerk menukaart specifiek ontworpen voor uw restaurant of hotel? Dat is uiteraard mogelijk! Door onze specialisatie op het gebied van design voor de horeca hebben wij uitgebreide ervaring opgedaan met het ontwerpen van aansprekende menukaarten in diverse vormen en maten. Horécards heeft een uitgebreide collectie aan grafisch materiaal zoals iconen, illustraties, foto’s en patronen. Dit betekent dat wij zeer efficiënt professionele menukaarten kunnen ontwerpen waardoor we een uitstekende prijs kwaliteit kunnen leveren.


Goedkoper dan ontwerpbureaus

Bij een regulier ontwerpbureau duurt het proces voor het ontwerpen van een menukaart lang en zijn de kosten hoog. Bij Horécards kiest u direct via de website een menukaart ontwerp dat bij uw restaurant past; handig, efficiënt en goedkoper! U hoeft alleen tekst (met evt. een logo en foto’s) aan te leveren, wij doen de rest. Dit neemt het dure ontwerpproces uit handen wat normaal door een reclamebureau gedaan wordt. U ziet vooraf het ontwerp en weet precies waar u aan toe bent. Laat Horécards uw menukaart maken!